Welkom bij behangsolden.be, dé online behang uitverkoop gigant van de Benelux. Bij behangsolden.be bieden we een breed scala aan prachtige behangontwerpen, variërend van klassiek en tijdloos tot modern en eigentijds. Met onze uitgebreide uitverkoop van A-kwaliteit en geweldige lage prijzen is het gemakkelijk om uw interieur op te frissen en uw persoonlijke stijl tot uiting te brengen. Elke week nieuwe aanvulling van nieuwe soorten behang, tegen absolute bodemprijzen. 

Alle soorten kunnen wij direct uit eigen voorraad verzenden, mocht u niet goed kunnen kiezen uit ons online aanbod? Komt u gerust langs in onze outlet showroom in Rotterdam. Wij kunnen vrijwel met zekerheid zeggen dat u niet met lege handen naar huis gaat. 

Behangsolden.be is onderdeel van Behangkoopjes.nl. 
Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar  ervaring en een waar begrip in Rotterdam sinds 1974! Inmiddels zijn er 3 generaties werkzaam binnen het bedrijf. Een écht familiebedrijf.

Sinds 2021 hebben we één grote showroom in Rotterdam waar we u graag adviseren. Dit betreft een showroom met alle nieuwe collecties, maar ook hele scherpe aanbiedingen in de uitverkoop. U kunt hier enorm veel inspiratie opdoen van alle soorten die we op voorraad hebben liggen. Tevens kunt u ook een kijkje nemen in de ruim 500 behangboeken van alle grote behangmerken. Wij zijn officiële dealer van alle behang fabrikanten en leveren uitsluitend A-kwaliteit.
  • iDealLogo_new_icon_nl.png.png
  • maestroLogo_nl.png.png
  • 2504802.png.png
  • cb-page-applepay-2_nl-2.png.png
  • Bancontact_-_88x88_nl.png.png
  • 6220aa3e912013c51947f9bc.png.png